No woman no cry

Hej Hopp!     2008-03-05 10:39 Kuta Beach, Bali, Indonesien

Har spenderat ett par dagar pa Bali nu och trivs verkligen! Bor pa ett mysigt hotell som heter Segara Sadhu Inn pa Poppies lane 2 - vi har varit ett stort gang svenskar som bott grannar och vi har festat, atit, solat, surfat och chillat tillsammans hela veckan! Igar lamnade Kickan & Sarah oss (och lamnde efter sig ett stort tomrum..) aven Simon & Mangus begav sig hemat och idag har vi vinkat av Markus.. Det varsta med att traffa massa nytt supermysigt folk ar att allting nagon gang har ett slut. But hey, that's life, vi kommer traffas igen!

Det regnar mer eller mindre varje dag, da gar vi runt och shoppar eller sitter pa nagot mysigt cafe och tar det lugnt. Nar solen tittar fram ar det beachen och surfing som galler och daremellan sitter vi pa verandan, snackar skit och lyssnar pa musik. Shoppingen har ar snappet billigare an Thailand (!) medan mat/dricka ar snappet dyrare.

Juste dykningen! Jag, Jelena, Olivia, Ida och Markus akte ivag till Nusa Dua och gjorde 2st fun dives. Sag en hel del fiskar, vissa som vi sett innan och vissa inte. Mellan dyken lag vi pa dack och solade! Betalade 460.000idr for alltihoppa inkl lunch, i runda slangar 380kr.

Den balinesiska maten ar riktigt god, speciellt nudelsoppan vi far varje morgon och nasigorengen. Agg ar nagot som det finns mycket av - tror jag far i mig 3-4st om dagen, det enda som saknas ar kaviar! Olen som galler har heter Bintang och rinner ner utan problem. Basta partystallet heter Bounty och liknar ett stort skepp med master och en stor ratt (eller hur Markus;) , personalen ser ut som sjoman och de serverar drinkar i fiskskalar!

Den 8/3 flyger vi till Kuala Lumpur for att sedan pa nagot smidigt satt ta oss tillbaka till Koh Tao. Val tillbaka i Thailand kommer min mobil fungera igen (+668510000937)


Don't worry be happy (:



Har du något att säga?

Skriv av dig nedan:

Alias:
Kom ihåg mig?

mailadress: (publiceras ej)

bloggadress:

DU har fria händer:

Trackback
RSS 2.0